Produkter

PRO Series

 

Som Easy LEDs flaggskepp sen 2008 så har PRO-series etablerat sig väldigt högt på marknaden som en premiumlösning med otroliga egenskaper. I Sverige så finns PRO-series monterade i betongfabriker, kärnkraftverk, maskinhallar samt idrottshallar ämnade för alla slags aktiviteter, från gymnastiklektioner till elitidrott.

 

En av de många fördelarna med PRO-series är det flexibla konceptet, med en modulär design som tillåter oss att begränsa antalet armaturer vilket gör arbetet lätt för installatören och vi har aldrig haft en missnöjd kund.

 

Mer information och specifikationer finns på Easy LEDs hemsida

PRO Wave Series

 

Gatubelysning är otroligt viktigt för infrastrukturen och trafiksäkerhet måste prioriteras högst - därför utvecklar Easy LED konstant sina optiklösningar för att fylla och överträffa de många olika krav som ställs på alla olika sorters vägar - allt från villagator till GC- och motorvägar.

 

Åbo Energi investerade i 2600 nya Easy LED PRO Wave enheter i Januari 2013 och gör som de dussintals andra Finska städer och väljer Easy LEDs patenterade teknologi för att belysa deras vägar.

 

Läs mer om vägbelysningen och ladda ned broschyr och specifikationer på Easy LEDs hemsida.

PRO Wire Series

 

Som ytterligare ett steg att leverera det våra kunder kräver av oss så har Easy LED nu utvecklat sin linmonterade "PRO Wire" - vilket består av PRO Wave-serien med symmetriska linslösningar för montering över gator och vägar.

 

PRO Wire 120 på 99W belyser en stor del av Åbo i Finland - med stor energinytta från tidigare belysningsmetod.

 

Läs mer på Easy LEDs hemsida.

Saloa®

 

Saloa® är det nyaste tillskottet i Easy LEDs produktfamilj och är en prisvärd armatur avsedd för allmänbelysning i t.ex. skolor och butiker men kan även användas i industriella miljöer tack vare dess öppna konstruktion som hanterar värme väldigt väl.

 

Saloa® finns med DALI-styrning och i två olika modeller.

 

Läs mer på Easy LEDs hemsida och i broschyren.

Easy LED Partners

Copyright © All Rights Reserved